Naminiai KARAMELINIAI SALDAINIAI!!
Ingridientai:
280 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo;
270 g cukraus;
200 ml grietinėlės;
2 valgomieji šaukštai sviesto;
1 arbatinis šaukštelis acto.
280 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo;
270 g cukraus;
200 ml grietinėlės;
2 valgomieji šaukštai sviesto;
1 arbatinis šaukštelis acto.
Į prikaistuvį sudedame cukrų, grietinėlę, sirupą ir užviriname.
Verdame apie 45 minutes, iki spalvos pasikeitimo. Norėdami įsitikinti, kad karamelė paruošta, įlašiname jos į šalto vandens puodelį. Jei karamelė sukietėja – ji paruošta. Pridedame sviestą ir actą. Iš karto pilame mišinį ant kepimo popieriaus išklotos skardos. Mišiniui pakankamai atvėsus, rankomis jį susukame ir tempiame – kuo daugiau ištemsime, tuo lygesnis bus galutinis produktas. Galiausiai supjaustome gabaliukais. Patarimas: jei mišinys per daug sukietėja tempiant, pašildykite jį mikrobangų krosnelėje.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?