Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Gaminimo būdas » Garuose » Naminiai KARAMELINIAI SALDAINIAI!!

    Naminiai KARAMELINIAI SALDAINIAI!!

    Receptą mums atsiuntė: Simona

    Naminiai KARAMELINIAI SALDAINIAI!!
    Ingridientai:

    280 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo;
    270 g cukraus;
    200 ml grietinėlės;
    2 valgomieji šaukštai sviesto;
    1 arbatinis šaukštelis acto.


    Gaminimas:

    Į prikaistuvį sudedame cukrų, grietinėlę, sirupą ir užviriname.
    Verdame apie 45 minutes, iki spalvos pasikeitimo. Norėdami įsitikinti, kad karamelė paruošta, įlašiname jos į šalto vandens puodelį. Jei karamelė sukietėja – ji paruošta. Pridedame sviestą ir actą. Iš karto pilame mišinį ant kepimo popieriaus išklotos skardos. Mišiniui pakankamai atvėsus, rankomis jį susukame ir tempiame – kuo daugiau ištemsime, tuo lygesnis bus galutinis produktas. Galiausiai supjaustome gabaliukais. Patarimas: jei mišinys per daug sukietėja tempiant, pašildykite jį mikrobangų krosnelėje.

    Skanaus :)

    Peržiūros: 15916
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    MOLIŪGŲ saldainiai - GUMINUKAI!!
    KARAMELINIAI OBUOLIAI ant pagaliukų su žemės riešutais
    ATRADIMAS: naminiai ŽELĖ SALDAINIAI vos per 15 min.!!
    ATRADIMAS: naminiai "RAFFAELLO" saldainiai !!
    ATRADIMAS: naminiai "BOUNTY" saldainiai vos per 20 min.!

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик