Šventinis tinginys
Ingridientai:
3 šaukštai kakavos
3 pakeliai sausainių
250 gramų sviesto
riešutų ir džiovintų vaisių įvairių gera sauja
400 gramų indelis kondensuoto pieno
baltojo šokolado ir konditerinių pabarstukų papuošimui
3 šaukštai kakavos
3 pakeliai sausainių
250 gramų sviesto
riešutų ir džiovintų vaisių įvairių gera sauja
400 gramų indelis kondensuoto pieno
baltojo šokolado ir konditerinių pabarstukų papuošimui
Sausainius sulaužom gabaliukais.
Sviestą ir kondensuotą pieną ištirpiname puode ant ugnies, dedame kakavą ir gerai išmaišome. Sudedame riešutus ar vaisius.
Mase užpilame sausainius ir gerai viską išmaišome. Masę pilam į maišiuką ir formuojame norimą formą. Atvėsinam.
Išimame iš maišelio pyragą ir apliejame tirpintu šokoladu, pabarstome pabarstukais, riešutais.

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?