ATRADIMAS: virtas pyragas!!!
Ingridientai:
Pakelis vanilinių zefyrų;
200 g saldžių krekerių;
2 kiaušiniai;
Puodelis pieno;
Pusė puodelio cukraus;
200 g sviesto.
Pakelis vanilinių zefyrų;
200 g saldžių krekerių;
2 kiaušiniai;
Puodelis pieno;
Pusė puodelio cukraus;
200 g sviesto.
Kiaušinius, pieną ir cukrų sudedame į puodą, išplakame. Į tą patį puodą įdedame pakelį sviesto ir sutrupintus sausainius. Maišydami kaitiname ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirpsta. Kaitrą šiek tiek padidiname ir viską užverdame. Maišome, kol masė pasidaro tiršta. Nukeliame nuo viryklės.
Pusę zefyrų susmulkiname ir įmaišome į pyrago masę. Kai pravėsta, sudverčiame į tortinę, nuimamais kraštais, viršų išlyginame ir papuošiame nesmulkintais zefyrais. Per naktį laikome šaldytuve.
Paprasta ir skanu!

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?