Dietiniai / Egzotiški / Greitai paruošiami / Pikantiški / Sotūs / Vegetariški / Troškinti / Virti / Idėjos sveikai vakarienei / Sriubos / Troškiniai / Daržovių patiekalai / Jūros gėrybių patiekalai / Žuvies patiekalai –
Kokosinis ryžių ir lašišos troškinys![]() 450 g kokosų pieno Žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų 0,5 arbatinio šaukštelio čili pipirų miltelių 1 arbatinis šaukštelis imbiero 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių Pundelis krapų Keli lapeliai bazilikų 1 stiklinė arba 240 ml ryžių 1 puodelis daržovių sultinio 1 arbatinis šaukštelis krakmolo 2 gabalėliai lašišos filė 1 sauja tarkuoto parmezano ar kitokio sūrio Prieskoniniai žalumynai papuošimui Gaminimas: Šlakelį kokosų pieno sumaišome su krakmolu ir atidedame. Likusį kokoso pieną pilame į puodą, suberiame pipirus, druską, raudonėlį, maltą aitriąją papriką ir imbierą. Ryžius užpilame verdančiu sultiniu ir supilame į kokosų masę ir leidžiame jai užvirti. Užvirus įmaišome likusį kokoso pieną, suberiame žalumynus ir įdedame nesmulkintus lašišos gabalėlius. Kaitrą sumažiname, kad viskas vos burbuliuotų ir troškiname apie pusvalandį. Patiekiame apibarstę sūriu ir žalumynais. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 27-08-2018, 17:07
Skaitė: 10988
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.