Dietiniai / Egzotiški / Greitai paruošiami / Pikantiški / Sotūs / Troškinti / Virti / Sriubos / Daržovių patiekalai / Miltų ir kruopų patiekalai –
Rausvoji pomidorų sriuba su ryžiais![]() 100 g ryžių 4 pomidorai arba 150 g pomidorų padažo 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 1 valgomasis šaukštas miltų druska, pipirai petražolės ar krapai pagal skonį. Gaminimas: Ryžius išverdame, kad būtų birūs. Pomidorams nuimame odeles, o minkštimą susmulkiname. Jei vietoj pomidorų naudosite pomidorų padažą - sumaišykite jį su 150 ml šilto vandens. Į puodą pilame aliejų, įkaitiname jį, ir apie 2 min maišydami pakepiname miltus. Kai pakepame miltus, dedame į juos smulkintus pomidorus ir maišydami troškiname apie 10 min. Per tiek laiko išgaruoja vanduo ir susidaro tiršta masė. Tada pilame apie 1,5 l vandens, beriame prieskonius, druską, pipirus, beriame ryžius, viską gerai išmaišome, užviriname ir paverdame 2-3 min. Sriubą patiekiame pabarstę smulkintomis pertažolėmis/krapais. Skanaus! |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 15-06-2018, 23:41
Skaitė: 10740
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.