Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Gydomieji » Dietiniai » Rausvoji pomidorų sriuba su ryžiais

    Rausvoji pomidorų sriuba su ryžiais

    Receptą mums atsiuntė:

    Rausvoji pomidorų sriuba su ryžiais
    Ingridientai:

    100 g ryžių
    4 pomidorai arba 150 g pomidorų padažo
    2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
    1 valgomasis šaukštas miltų
    druska, pipirai
    petražolės ar krapai pagal skonį.

    Gaminimas:

    Ryžius išverdame, kad būtų birūs. Pomidorams nuimame odeles, o minkštimą susmulkiname. Jei vietoj pomidorų naudosite pomidorų padažą - sumaišykite jį su 150 ml šilto vandens. Į puodą pilame aliejų, įkaitiname jį, ir apie 2 min maišydami pakepiname miltus.

    Kai pakepame miltus, dedame į juos smulkintus pomidorus ir maišydami troškiname apie 10 min. Per tiek laiko išgaruoja vanduo ir susidaro tiršta masė. Tada pilame apie 1,5 l vandens, beriame prieskonius, druską, pipirus, beriame ryžius, viską gerai išmaišome, užviriname ir paverdame 2-3 min. Sriubą patiekiame pabarstę smulkintomis pertažolėmis/krapais.

    Skanaus!
    Peržiūros: 9820
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Sočioji sriuba su mėsos gabaliukais
    Greitai paruošiama trinta brokolių sriuba
    ATRADIMAS: riebalus tirpdanti dietinė kopūstienė
    Aštri čili sriuba
    Vegetariški balandėliai

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик