Burokėlių salotos su feta ir saulėgrąžomis
Ingridientai:
300 g virtų arba keptų nedidelių burokėlių,
2 sultingi obuoliai,
100 g fetos sūrio,
2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų,
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 valgomasis šaukštas vyno acto,
1 arbatinis šaukštelis skysto medaus,
Pipirai pagal skonį.
300 g virtų arba keptų nedidelių burokėlių,
2 sultingi obuoliai,
100 g fetos sūrio,
2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų,
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 valgomasis šaukštas vyno acto,
1 arbatinis šaukštelis skysto medaus,
Pipirai pagal skonį.
Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje 3-4 minutes. Atvėsinkite. Alyvuogių aliejų, actą ir medų išplakite, įmaišykite pipirų. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis, obuolius, išėmus sėklytes, taip pat supjaustykite skiltelėmis. Lėkštėje sumaišykite burokėlius ir obuolius su užpilu, pabarstykite fetos trupiniais ir saulėgrąžomis.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?