Klasikinis grogo receptas
Ingridientai:
1 asmeniui
200 ml juodosios arbatos
50 ml tamsaus romo
citrinos griežinėlių
Į stiklinę karštos arbatos supilame romą ir gerai išmaišome. Grogas tiekiamas atsparaus stiklo induose. Skaninam citrina.
Dabar grogas retai gaminamas klasikiniu būdu, vis paįvairinamas įvairiais priedais. Tai imbieras, cinamonas, gvazdikėliai, medus.
Kadangi romas ir arbata išlieka pagrindinėmis dalys, prieskonius dėkite pagal skonį.

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?