Vieno kąsnio užkandis
Ingredientai:
150 g Antienos filė su prieskoniais;
1 Prancūziškas batonas;
8 Marinuoti agurkėliai
4 valgomieji šaukštai majonezo
juodieji pipirai pagal skonį
Antienos filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
Batoną supjaustome riekelėmis ir paskrudiname.
Atvėsintą mėsą supjaustome riekelėmis.
Marinuotus agurkėlius perpjauname išilgai pusiau.
Dedame antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, ir pabarstome juodaisiais pipirais, toliau dedame šiek tiek majonezo ir agurkėlio puselę .

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?