Baravykų sriuba
Ingredientai:
4 riekelės kumpio
250 ml grietinėlės
700 g baravykų
5 skiltelės česnako
pundelis petražolių
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
50 g sviesto
3 bulvės
50 g miltų
Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, baravykus ir bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus.
Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.
Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir paskrudinti.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?