скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Baravykų sriuba

Sriubos / Grybų patiekalai

Baravykų sriuba

Baravykų sriuba



Ingredientai:

4 riekelės kumpio

250 ml grietinėlės

700 g baravykų

5 skiltelės česnako

pundelis petražolių

4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus

50 g sviesto

3 bulvės

50 g miltų

Gaminimo eiga:

Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, baravykus ir bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus.

Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.

Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.

Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir paskrudinti.

Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.

Virtuvės šefas/-ė:Regina  27-08-2018, 17:07   Skaitė: 6835    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.