скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Česnakinės krevetės

Aštrūs / Keptuvėje / Jūros gėrybių patiekalai

Česnakinės krevetės

Česnakinės krevetės Ingridientai:
500g krevečių
20ml alyvuogių aliejaus
6 skiltelėsčesnako
30g sviesto
1 šaukštas smulkinto čili pipiro
0.5 citrinos sultys
saujakapotų petražolių
šiek tiekdruskos

2 šaukštaivandens
Gaminimas:
Jeigu krevetės šaldytos, tai jas visiškai atšildykite. Krevetes nulupkite (uodegas galite palikti), išimkite per nugarėles einančias tamsias venas. Krevetes apie 1 min. apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje, tuomet pabarstykite druska ir dar 1 min. kepinkite. Įmaišykite smulkiai pjaustytą česnaką, čili pipirą, dar 1 min. kepinkite.
Užpilkite citrinos sulčių, dėkite šalto sviesto, berkite pusę turimų petražolių lapelių. Palaukite, kol sviestas išsilydys, tuomet sumažinkite ugnį ir troškinkite 2-3 min. Krevetes išimkite ir atidėkite į serviravimo lėkštę arba sudėkite ant ryžių, virtų makaronų, jeigu tiekiate su tokiu garnyru.
Keptuvėje likusį sviesto padažą praskieskite pora šaukštų vandens ir kaitinkite 2 min. Tuomet padažą užpilkite ant krevečių, užberkite likusias kapotas petražoles.
Patiekite su mėgiamomis salotomis, ryžiais, makaronais.
Virtuvės šefas/-ė:Regina  1-11-2017, 20:24   Skaitė: 22672    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.