Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Aštrūs » Česnakinės krevetės

    Česnakinės krevetės

    Receptą mums atsiuntė:

    Česnakinės krevetės
    Ingridientai:
    500g krevečių
    20ml alyvuogių aliejaus
    6 skiltelėsčesnako
    30g sviesto
    1 šaukštas smulkinto čili pipiro
    0.5 citrinos sultys
    saujakapotų petražolių
    šiek tiekdruskos

    2 šaukštaivandens

    Gaminimas:
    Jeigu krevetės šaldytos, tai jas visiškai atšildykite. Krevetes nulupkite (uodegas galite palikti), išimkite per nugarėles einančias tamsias venas. Krevetes apie 1 min. apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje, tuomet pabarstykite druska ir dar 1 min. kepinkite. Įmaišykite smulkiai pjaustytą česnaką, čili pipirą, dar 1 min. kepinkite.
    Užpilkite citrinos sulčių, dėkite šalto sviesto, berkite pusę turimų petražolių lapelių. Palaukite, kol sviestas išsilydys, tuomet sumažinkite ugnį ir troškinkite 2-3 min. Krevetes išimkite ir atidėkite į serviravimo lėkštę arba sudėkite ant ryžių, virtų makaronų, jeigu tiekiate su tokiu garnyru.
    Keptuvėje likusį sviesto padažą praskieskite pora šaukštų vandens ir kaitinkite 2 min. Tuomet padažą užpilkite ant krevečių, užberkite likusias kapotas petražoles.
    Patiekite su mėgiamomis salotomis, ryžiais, makaronais.
    Peržiūros: 22060
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite
  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик