скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Indiški mėsos kukuliai gurmanams

Aštrūs / Egzotiški / Greitai paruošiami / Pikantiški / Sotūs / Keptuvėje / Virti / Troškiniai / Žvėrienos patiekalai

Indiški mėsos kukuliai gurmanams

Indiški mėsos kukuliai gurmanams Ingridientai:

500 g faršo
1 pakuotė „Santa Maria Tikka Masala Spice Mix“ prieskonių
100 g duonos trupinių
100 ml vandens
200 ml grietinėlės
1 kiaušinis
1 valgomasis šaukštas aliejaus. Gaminimas:

Dubenyje sumaišome faršą, duonos džiūvėsėlius ir kiaušinį. Leidžiame mišiniui pastovėti 10 minučių. Suridename kukulius ir kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Įberiame prieskonių mišinio „Tikka Masala“ ir įpilame vandens.​
Įmaišome grietinėlės ir verdame uždengę 5–10 minučių ant mažos ugnies. Apibarstome kalendra ir patiekiame su basmati ryžiais.

Skanaus :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  9-08-2018, 08:40   Skaitė: 8725    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.