Indiški mėsos kukuliai gurmanams
Ingridientai:
500 g faršo
1 pakuotė „Santa Maria Tikka Masala Spice Mix“ prieskonių
100 g duonos trupinių
100 ml vandens
200 ml grietinėlės
1 kiaušinis
1 valgomasis šaukštas aliejaus.
500 g faršo
1 pakuotė „Santa Maria Tikka Masala Spice Mix“ prieskonių
100 g duonos trupinių
100 ml vandens
200 ml grietinėlės
1 kiaušinis
1 valgomasis šaukštas aliejaus.
Dubenyje sumaišome faršą, duonos džiūvėsėlius ir kiaušinį. Leidžiame mišiniui pastovėti 10 minučių. Suridename kukulius ir kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Įberiame prieskonių mišinio „Tikka Masala“ ir įpilame vandens.
Įmaišome grietinėlės ir verdame uždengę 5–10 minučių ant mažos ugnies. Apibarstome kalendra ir patiekiame su basmati ryžiais.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?