Aštrios ir traškios tortilijos su jautiena
Ingridientai:
Tortilijos paplotėliai
400 g jautienos faršo
Viena raudonoji paprika
Konservuotos pupelės pomidorų padaže
Raudonasis svogūnas
Sūris “Džiugas”
Meksikietiški prieskoniai
Padažas "Texicana Salsa".
Tortilijos paplotėliai
400 g jautienos faršo
Viena raudonoji paprika
Konservuotos pupelės pomidorų padaže
Raudonasis svogūnas
Sūris “Džiugas”
Meksikietiški prieskoniai
Padažas "Texicana Salsa".
Iš pradžių paruošiame tortilijų įdarą. Ant nedidelės ugnies pakepiname nedidelėmis juostelėmis supjaustytą papriką. Kepame apie 10 min, kad paprika suminkštėtų. Kai paprika suminkštėja, dedame faršą, gerai išmaišome. Beriame prieskonius. Kepame ant nedidelės ugnies apie 10 minučių. Kai faršas bus iškepęs, sudedame pupeles. Visą įdarą patroškiname dar 10 min. ant nedidelės ugnies. Galima dar įberti pipirų, jeigu trūksta aštrumo.
Svogūną supjaustome nedideliais gabaliukais. Imame tortilijos paplotį, aptepame jį iš vidaus padažu. Dedame į patį vidurį mūsų paruošto įdaro, dedame keletą svogūnų ir viską apibarstome sūriu. Tortilijas susukame ir, jeigu reikia, galima jas pasmeigti mediniu pagaliuku, kad neišsiskleistų. Tokias susuktas apkepame ant keptuvės, ant nedidelės ugnies.
Skanaus! :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?