Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Aštrūs » Aštrios ir traškios tortilijos su jautiena

    Aštrios ir traškios tortilijos su jautiena

    Receptą mums atsiuntė:

    Aštrios ir traškios tortilijos su jautiena
    Ingridientai:

    Tortilijos paplotėliai
    400 g jautienos faršo
    Viena raudonoji paprika
    Konservuotos pupelės pomidorų padaže
    Raudonasis svogūnas
    Sūris “Džiugas”
    Meksikietiški prieskoniai
    Padažas "Texicana Salsa".

    Gaminimas:

    Iš pradžių paruošiame tortilijų įdarą. Ant nedidelės ugnies pakepiname nedidelėmis juostelėmis supjaustytą papriką. Kepame apie 10 min, kad paprika suminkštėtų. Kai paprika suminkštėja, dedame faršą, gerai išmaišome. Beriame prieskonius. Kepame ant nedidelės ugnies apie 10 minučių. Kai faršas bus iškepęs, sudedame pupeles. Visą įdarą patroškiname dar 10 min. ant nedidelės ugnies. Galima dar įberti pipirų, jeigu trūksta aštrumo.

    Svogūną supjaustome nedideliais gabaliukais. Imame tortilijos paplotį, aptepame jį iš vidaus padažu. Dedame į patį vidurį mūsų paruošto įdaro, dedame keletą svogūnų ir viską apibarstome sūriu. Tortilijas susukame ir, jeigu reikia, galima jas pasmeigti mediniu pagaliuku, kad neišsiskleistų. Tokias susuktas apkepame ant keptuvės, ant nedidelės ugnies.

    Skanaus! :)
    Peržiūros: 21088
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Totoriškas bifšteksas
    ATRADIMAS: greitai pagaminami naminiai TORTILIJŲ TRAŠKUČIAI
    Orkaitėje keptos traškios bulvytės

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик