скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Paprikų padaže kepta vištiena

Aštrūs / Egzotiški / Greitai paruošiami / Pikantiški / Sotūs / Užkandžiai prie alkoholio / Keptuvėje / Orkaitėje / Kepsniai, antrieji / Užkandžiai / Daržovių patiekalai / Paukštienos patiekalai

Paprikų padaže kepta vištiena

Paprikų padaže kepta vištiena Ingridientai:

3 raudonos paprikos;
1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos;
1.5 kg vištienos gabaliukais;
1 valgomasis šaukštas paprikos miltelių;
½ arbatinio šaukštelio druskos;
2 valgomieji šaukštai aliejaus;
1 svogūnas, susmulkintas;
2 česnako skiltelės, susmulkintos;
90 g pancetta;
½ arbatinio šaukštelio čili dribsnių;
2 puodeliai pomidorų, supjaustytų nedideliais kubeliais;
3 valgomieji šaukštai petražolių;
Juodųjų pipirų pagal skonį. Gaminimas:

Paprikas nuplauti, nusausinti ir 10-15 minučių pakepinti keptuvėje. Apkeptas paprikas atvėsinti, nulupti odelę, pašalinti sėklas ir supjaustyti gabaliukais. Sutrinti su pomidorų pasta iki vientisos tyrės.
Vištos gabaliukus įtrinti paprikos milteliais bei druska. Apkepti aliejuje, kol apskrus. Sudėti į puodą.

Likusiame aliejuje apkepti svogūnus su česnakais, kol pradės minkštėti, suberti pancetta, čili dribsnius ir pora minučių pakepti. Viską supilti ant vištienos. Taip pat sudėti pomidorus, užpilti paprikų tyre, pagardinti pipirais. Užvirti ir uždengus troškinti 30 minučių. Išėmus pabarstyti smulkintais petražolių lapeliais.

Skanaus :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  5-09-2018, 10:38   Skaitė: 18167    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.