Aštrūs / Egzotiški / Pikantiški / Sotūs / Keptuvėje / Orkaitėje / Kepsniai, antrieji / Kiaulienos patiekalai –
Kiaulienos nugarinės KEPSNIAI su ADŽIKA!![]() 800-900 g kiaulienos nugarinės; 3 valgomieji šaukštai adžikos; 1 galvutė česnako; 1 morka; druska pagal skonį. Gaminimas: Nulupame ir smulkiai supjaustome česnaką, plonais griežinėliais supjaustome morką. Per visą nugarinę padarome įpjovų, į kurias dedame česnako ir griežinėliais pjaustytos morkos. Įtriname druską ir adžiką. Suvyniojame į foliją. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Jei norite rausvos, traškios plutelės ant viršaus, tai prieš Pabaigiant kepti nuimkite foliją ir paskrudinkite 6-9 minutes. Tiekiame su garnyru. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 28-12-2017, 22:07
Skaitė: 14769
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.