ČILI TROŠKINYS
Ingridientai:
800 g konservuotų pomidorų savose sultyse;
500 g jautienos faršo;
400 g raudonų konservuotų pupelių;
8 skiltelės česnako;
2 svogūnai;
1 raudonoji paprika;
Čili pipirai pagal skonį;
prieskonių pagal skonį;
saujelė pjaustyto žalio saliero koto;
sauja tarkuoto fermentinio sūrio;
4 česnakinės bandelės.
800 g konservuotų pomidorų savose sultyse;
500 g jautienos faršo;
400 g raudonų konservuotų pupelių;
8 skiltelės česnako;
2 svogūnai;
1 raudonoji paprika;
Čili pipirai pagal skonį;
prieskonių pagal skonį;
saujelė pjaustyto žalio saliero koto;
sauja tarkuoto fermentinio sūrio;
4 česnakinės bandelės.
Supjaustome papriką, svogūnus ir kepame kol suminkštės. Į keptuvę dedame faršą, prieskonius, smulkintą papriką, česnakus, šiek tiek patroškiname. Tada į troškintuvą dedame konservuotus pomidorus su skysčiu, pupeles, salierą, faršo masę, viską gerai išmaišome. Uždengiame ir ant silpnos ugnies paliekame apie 20 minučių. Po to nuimame dangtį ir dar kelias minutes pakaitiname. Tiekiame su česnakinėmis bandelėmis ir užtarkuotu sūriu.
Skanaus! :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?