Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Aštrūs » ČILI TROŠKINYS

    ČILI TROŠKINYS

    Receptą mums atsiuntė: Karolina

    ČILI TROŠKINYS
    Ingridientai:

    800 g konservuotų pomidorų savose sultyse;
    500 g jautienos faršo;
    400 g raudonų konservuotų pupelių;
    8 skiltelės česnako;
    2 svogūnai;
    1 raudonoji paprika;
    Čili pipirai pagal skonį;
    prieskonių pagal skonį;
    saujelė pjaustyto žalio saliero koto;
    sauja tarkuoto fermentinio sūrio;
    4 česnakinės bandelės.


    Gaminimas:

    Supjaustome papriką, svogūnus ir kepame kol suminkštės. Į keptuvę dedame faršą, prieskonius, smulkintą papriką, česnakus, šiek tiek patroškiname. Tada į troškintuvą dedame konservuotus pomidorus su skysčiu, pupeles, salierą, faršo masę, viską gerai išmaišome. Uždengiame ir ant silpnos ugnies paliekame apie 20 minučių. Po to nuimame dangtį ir dar kelias minutes pakaitiname. Tiekiame su česnakinėmis bandelėmis ir užtarkuotu sūriu.

    Skanaus! :)




    Peržiūros: 22919
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Perlinių kruopų troškinys su feta ir daržovėmis
    Itin skanus daržovių troškinys vos per 30 min.
    Kokosinis ryžių ir lašišos troškinys
    Daugelio pamėgta aštrioji ČILI sriuba-troškinys
    Aštri čili sriuba

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик