Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Aštrūs » Naminiai bulvių traškučiai - labai paprasta ir žymiai skaniau!

    Naminiai bulvių traškučiai - labai paprasta ir žymiai skaniau!

    Receptą mums atsiuntė:

    Naminiai bulvių traškučiai - labai paprasta ir žymiai skaniau!
    Ingridientai:
    Porcija dviems žmonėms:
    0,5 kg bulvių,
    0,5 l aliejaus kepimui,
    truputis druskos ir mėgstamų prieskonių.

    Gaminimas:
    Jei porai žmonių noriu pagaminti traškučių, imu 0,5 kg bulvių. Gerai jas nuplaunu. Skusti nereikia.

    Su specialia pjaustykle ar peiliu supjaustau labai plonais griežinėliais, kelis kartus perplaunu šaltu vandeniu, nusausinu.

    Gerai įkaitinu 0,5 l aliejaus, sumetu bulves, jas kaskart pamaišau, kad vienodai iškeptų.
    Kepu apie 5 min.

    Ištraukiu iš aliejaus ir palaikau keliasdešimt sekundžių sietelyje, kad nuvarvėtų aliejus.(Tiks ir popieriniai rankšluosčiai).

    Sudedu į dubenį ir pabarstau druska bei mėgstamais prieskoniais. Puikus užkandis prie mėgstamų gėrimų :)

    Skanaus :)
    Peržiūros: 65731
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Ekonomiški bulvių "Švilpikai" taupančioms laiką
    Bulvių ir čederio rutuliukai
    Karštas sumuštinis
    Pamoka kaip supjaustyti arbūza vakarėliui
    Omletas su mocarela ir pomidoriukais

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик