Naminiai bulvių traškučiai - labai paprasta ir žymiai skaniau!
Ingridientai:
Porcija dviems žmonėms:
0,5 kg bulvių,
0,5 l aliejaus kepimui,
truputis druskos ir mėgstamų prieskonių.
Porcija dviems žmonėms:
0,5 kg bulvių,
0,5 l aliejaus kepimui,
truputis druskos ir mėgstamų prieskonių.
Jei porai žmonių noriu pagaminti traškučių, imu 0,5 kg bulvių. Gerai jas nuplaunu. Skusti nereikia.
Su specialia pjaustykle ar peiliu supjaustau labai plonais griežinėliais, kelis kartus perplaunu šaltu vandeniu, nusausinu.
Gerai įkaitinu 0,5 l aliejaus, sumetu bulves, jas kaskart pamaišau, kad vienodai iškeptų.
Kepu apie 5 min.
Ištraukiu iš aliejaus ir palaikau keliasdešimt sekundžių sietelyje, kad nuvarvėtų aliejus.(Tiks ir popieriniai rankšluosčiai).
Sudedu į dubenį ir pabarstau druska bei mėgstamais prieskoniais. Puikus užkandis prie mėgstamų gėrimų :)
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?