скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Daugelio pamėgta aštrioji ČILI sriuba-troškinys

Aštrūs / Egzotiški / Pikantiški / Sotūs / Troškinti / Virti / Idėjos sveikai vakarienei / Sriubos

Daugelio pamėgta aštrioji ČILI sriuba-troškinys

Daugelio pamėgta aštrioji ČILI sriuba-troškinys Ingridientai:
500 g faršo arba mėsos, kurią rei­kės susipjaustyti;
2 dide­li svogūnai;
3 čes­nako skiltelės;
2 čili pipirai;
2 arbatiniai šaukšteliai malto kumino;
2 arbatiniai šaukšteliai mal­tos papri­kos miltelių;
1 valgomasis šaukštas cukraus;
1 skar­dinė kon­ser­vuotų pomi­dorų;
700 g pomi­dorų tyrės;
1 skar­dinė rau­do­nųjų pupelių;
sūris;
drus­kos, pipirų pagal skonį. Gaminimas:
Pir­miau­siai pake­pi­name faršą, apibarstome jį druska ir pipirais. Apke­pi­nus sudedame į puodą, kuriame vir­sime čili.

Toje pačioje kep­tu­vėje pake­piname svo­gūną ir česnaką. Bai­giant juos kepti sude­dame pjaus­tytą čili pipirą, kuminą, papri­kos mil­te­lius ir dar trum­pai viską pake­pi­name. Viską sude­dame į tą patį puodą.

Ten pat dar supi­lame pomi­do­rus (jei netrinti — su šaukštu sutriname), pomi­dorų tyrę (arba dar tokių pat kon­ser­vuotų pomi­dorų skar­dinę ir apie pusę stik­li­nės vandens).

Puodą užvi­ri­name, ugnį suma­ži­name, puodą užden­giame ir viriname 45 min. Po 45 min para­gau­jame. Įde­dame cuk­raus, drus­kos. Sude­dame pupe­les. Dar paver­dame ant silp­nos ugnies apie 15 min ir įberiame tarkuoto sūrio.

Patiekiame su paskrudintos duonos riekelės, kurias galima patepti česnakiniu padažu.

Skanaus :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  27-01-2018, 11:08   Skaitė: 70189    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.