Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Aštrūs » Daugelio pamėgta aštrioji ČILI sriuba-troškinys

    Daugelio pamėgta aštrioji ČILI sriuba-troškinys

    Receptą mums atsiuntė:

    Daugelio pamėgta aštrioji ČILI sriuba-troškinys
    Ingridientai:
    500 g faršo arba mėsos, kurią rei­kės susipjaustyti;
    2 dide­li svogūnai;
    3 čes­nako skiltelės;
    2 čili pipirai;
    2 arbatiniai šaukšteliai malto kumino;
    2 arbatiniai šaukšteliai mal­tos papri­kos miltelių;
    1 valgomasis šaukštas cukraus;
    1 skar­dinė kon­ser­vuotų pomi­dorų;
    700 g pomi­dorų tyrės;
    1 skar­dinė rau­do­nųjų pupelių;
    sūris;
    drus­kos, pipirų pagal skonį.

    Gaminimas:
    Pir­miau­siai pake­pi­name faršą, apibarstome jį druska ir pipirais. Apke­pi­nus sudedame į puodą, kuriame vir­sime čili.

    Toje pačioje kep­tu­vėje pake­piname svo­gūną ir česnaką. Bai­giant juos kepti sude­dame pjaus­tytą čili pipirą, kuminą, papri­kos mil­te­lius ir dar trum­pai viską pake­pi­name. Viską sude­dame į tą patį puodą.

    Ten pat dar supi­lame pomi­do­rus (jei netrinti — su šaukštu sutriname), pomi­dorų tyrę (arba dar tokių pat kon­ser­vuotų pomi­dorų skar­dinę ir apie pusę stik­li­nės vandens).

    Puodą užvi­ri­name, ugnį suma­ži­name, puodą užden­giame ir viriname 45 min. Po 45 min para­gau­jame. Įde­dame cuk­raus, drus­kos. Sude­dame pupe­les. Dar paver­dame ant silp­nos ugnies apie 15 min ir įberiame tarkuoto sūrio.

    Patiekiame su paskrudintos duonos riekelės, kurias galima patepti česnakiniu padažu.

    Skanaus :)
    Peržiūros: 69129
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Aštri čili sriuba
    Česnakinės krevetės
    Baravykų sriuba
    Daržovių bei mėsos troškinys

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик