Putojančio vyno ir sulčių punšas
Ingridientai:
1 litras putojančio vyno,
1 litras apelsinų sulčių,
1 litras gazuoto stalo vandens,
8 saujos ledukų,
2 valgomieji šaukštai cukraus.
Sultis sumaišome su cukrumi. Po to sultis sumaišome su gazuotu vandeniu.
Į didelį dubenį sudedame ledukus, supilame sulčių ir vandens gėrimą bei putojantį vyną.
Papuošimui tinka apelsinų ar citrinų griežinėliai, braškės, avietės ir t.t.
Skanaus :)
Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?