Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis vos per 20 min.
Ingridientai:
6 krevetės
80 g Fetos sūrio
150 g konservuotų žirnelių
2 skiltelės česnako
3 riekės prancūziško batono
Alyvuogių aliejus
Citrinų sultys
Druska ir pipirai pagal skonį.
6 krevetės
80 g Fetos sūrio
150 g konservuotų žirnelių
2 skiltelės česnako
3 riekės prancūziško batono
Alyvuogių aliejus
Citrinų sultys
Druska ir pipirai pagal skonį.
Žirnelius smulkintuvu sutriname su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais. Krevetes apskrudiname iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Batono riekeles galime paskrudinti. Ant batono riekių tepame žirnelių ir sūrio užtepėlę, dedame po dvi krevetes ir apšlakstome sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?