Egzotiškos salotos su vištiena ir mangais
Ingridientai:
100-150 g keptos vištienos
1 avokadas
1 mangas
pusė mėlynojo svogūno
sauja graikiškų riešutų
citrinos sultys
alyvuogių aliejus
druska, pipirai pagal skonį.
100-150 g keptos vištienos
1 avokadas
1 mangas
pusė mėlynojo svogūno
sauja graikiškų riešutų
citrinos sultys
alyvuogių aliejus
druska, pipirai pagal skonį.
Vištieną, mangus ir avokadus supjaustome plonais šiaudeliais. Svogūną plonais griežinėliais. Viską sumaišome. Įberiame druskos, pipirų. Apšlakstome citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Skanaus!

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?