AVINŽIRNIŲ BLYNELIAI per 15 min.
Ingridientai:
1 skardinė (400 g) konservuotų avinžirnių
2 česnako skiltelės
1 morka
100 g fetos sūrio
100 g džiūvesėlių
1 kiaušinis
druska, pipirai, malta rūkyta paprika
saujelė petražolių.
1 skardinė (400 g) konservuotų avinžirnių
2 česnako skiltelės
1 morka
100 g fetos sūrio
100 g džiūvesėlių
1 kiaušinis
druska, pipirai, malta rūkyta paprika
saujelė petražolių.
Avinžirnius nusunkiame, perplauname. Morką ir česnaką sutarkuojame. Į virtuvinį kombainą sudedame visus ingridientus ir sutriname iki vientisos masės. Iš gautos masės suformuojame norimos formos blynelius. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių. Patiekiame su mėgstamomis salotomis ir padažais.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?