Egzotiški / Greitai paruošiami / Sotūs / Keptuvėje / Maišyti / Mišrainės, salotos / Daržovių patiekalai / Jautienos patiekalai –
Karštos jautienos salotos![]() Jautienos nugarinė, Vienodas kiekis medaus ir garstyčių, 5 rūšių pipirų mišinys, Iceberg salota, Vyšniniai pomidorai, Agurkai, Juoduosios alyvuogės, Balzamiko actas, Alyvuogių aliejus, Druska. Gaminimas: Jautieną supjaustome nedideliais plokščiais gabaliukais. Garstyčias sumaišome su medumi ir pipirų mišiniu. Gautame marinate nors kelias valandas (geriausiai per naktį) marinuojame mėsą. Po to gabalėlius iškepame ant grotelių. Salotas suplėšome gabalėliais ir sudedame į lėkštes. Ten pat sudedame per pusę perpjautus pomidorus, supjaustytus agurkus ir alyvuoges. Užpilui sumaišome balzamiko actą ir aliejų santykiu 1:1, įberiame druskos ir gerai išplakame. Mėsos gabalėlius dedame ant salotų viršaus, viską apšlakstome užpilu. Patiekiame su skrudinta duona užkepta kamambero sūriu. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 14-08-2018, 20:01
Skaitė: 11562
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.