BRIUSELIO KOPŪSTAI su žolelių padažu
Ingridientai:
800 g briuselio kopūstų,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
tarkuoto Parmezano pagal skonį.
Žolelių padažui:
1 stiklinė petražolių lapelių,
1 stiklinė krapų,
50 ml aliejaus,
1-2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių,
0,5 valgomojo šaukšto medaus,
žiupsnelis druskos.
800 g briuselio kopūstų,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
tarkuoto Parmezano pagal skonį.
Žolelių padažui:
1 stiklinė petražolių lapelių,
1 stiklinė krapų,
50 ml aliejaus,
1-2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių,
0,5 valgomojo šaukšto medaus,
žiupsnelis druskos.
Visas žoleles susmulkinti smulkintuvu, pamažu pilant aliejų. Pabaigoje supilti citrinos sultis, medų, jei reikia, įberti druskos. Kopūstus pakepti aliejuje kol suminkštės, supilti padažą, gerai išmaišyti. Prieš patiekiant pabarstyti tarkuotu Parmezanu.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?