скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Lęšių ir keptų žiedinių kopūstų salotos

Egzotiški / Greitai paruošiami / Sotūs / Vegetariški / Keptuvėje / Maišyti / Mišrainės, salotos / Daržovių patiekalai / Miltų ir kruopų patiekalai

Lęšių ir keptų žiedinių kopūstų salotos

Lęšių ir keptų žiedinių kopūstų salotos Ingridientai:

½ vidutinio dydžio žiedinio kopūsto galva, išskirstyta nedideliais žiedinėliais,
½ raudonojo svogūno, supjaustyto plonais žiedeliais,
1/3 raudonos paprikos, supjaustytos plonomis juostelėmis,
¼ puodelio žaliųjų lęšių,
½ puodelio vandens,
5 vidutinio dydžio mangoldų lapai,
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 valgomasis šaukštas balzaminio acto
1 česnako skiltelė,
Druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Žiedinius kopūstus, papriką, svogūnus apšlakstykite 1-1,5 valgomojo šaukšto aliejumi, pabarstykite druska, išmaišykite, sudėkite į kepimui paruoštą skardą ir kepkite vis pamaišydami apie 20-25 minutes.
Lęšius nuplaukite, užpilkite vandeniu, įdėkite česnako skiltelę, pasūdykite ir virkite apie 20-25 minutes.
Mangoldų lapus supjaustykite ir pora minučių apvirkite sūdytame vandenyje. Sumaišykite lęšius su mangoldais, keptomis daržovėmis, kai atvės pagardinkite alyvuogių aliejumi, balzaminiu actu, druska ir juodaisiais pipirais. Nors valandą palaikykite šaltai.

Skanaus :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  5-09-2018, 10:38   Skaitė: 16546    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.