Traškios jautienos juostelės kinietiškai
Ingridientai:
500 g jautienos išpjovos
1 svogūnas
2 kiaušiniai
60 g krakmolo
70 ml sojų padažo
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis maltų čili pipirų
žiupsnelis druskos.
500 g jautienos išpjovos
1 svogūnas
2 kiaušiniai
60 g krakmolo
70 ml sojų padažo
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis maltų čili pipirų
žiupsnelis druskos.
Jautienos išpjova nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma juostelėmis skersai raumenų. Kiaušiniai išplakami, suberiamas krakmolas ir išmaišoma. Jautienos juostelės pamirkomos kiaušinių - krakmolo plakinyje ir iš abiejų pusių apkepinamos įkaitintame aliejuje. Apkepintos jautienos juostelės sudedamos į dubenį ir paliekamos šiltai. Svogūnas nulupamas, smulkiai supjaustomas ir apkepinamas aliejuje. Keptuvę su svogūnais nuėmus nuo ugnies supilamas sojų padažas, suberiami čili pipirai, imbieras ir išmaišoma. Sudedamos jautienos juostelės ir ant silpnos ugnies pakaitinama kelias minutes, kol jautiena persigeria sojų padažo. Jei reikia įberiama druskos. Patiekiama su ryžiais.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?