Mieliniai blyneliai su rūkyta lašiša ir kiaušiniu
Ingridientai:
3 kietai virti kiaušiniai
300 g rūkytos lašišos filė
300 g tepamo varškės sūrelio
1 valgomasis šaukštas krienų
1-2 valgomieji šaukštai juodųjų ikrų
Blyneliams:
120 g grikių miltų
200 ml pieno
15 g šviežių mielių
1 kiaušinis
½ arbatinio šaukštelio cukraus
žiupsnelis druskos
aliejus kepimui.
3 kietai virti kiaušiniai
300 g rūkytos lašišos filė
300 g tepamo varškės sūrelio
1 valgomasis šaukštas krienų
1-2 valgomieji šaukštai juodųjų ikrų
Blyneliams:
120 g grikių miltų
200 ml pieno
15 g šviežių mielių
1 kiaušinis
½ arbatinio šaukštelio cukraus
žiupsnelis druskos
aliejus kepimui.
Blynelių tešlai paruošti pašildykite pieną, sumaišykite su mielėmis, cukrumi ir įberkite šiek tiek miltų, išmaišykite ir palikite pakilti. Į kitą dubenį suberkite likusius miltus, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, supilkite pakilusias mieles, išmaišykite ir palikite tešlą pakilti.
Į gerai įkaitintą keptuvę dėkite po nedidelį šaukštą pakilusios tešlos ir kepkite ant vidutinės ugnies po kelias minutes iš abiejų pusių. Tepamą varškės sūrelį sumaišykite su krienais. Ant kiekvieno blynelio dėkite po šaukštelį varškės ir krienų kremo, gabalėlį lašišos filė, ketvirtį kiaušinio ir pagardinkite ikrais.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?