Egzotiški / Sotūs / Keptuvėje / Orkaitėje / Kepsniai, antrieji / Jautienos patiekalai / Kiaulienos patiekalai / Vaisių ir uogų patiekalai –
Maltinukai su persikais![]() 500 g faršo (paukštiena, kiauliena arba jautiena) žiupsnelis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų 1 kiaušinis 150 g sūrio 2 konservuotų persikų puselės 1 svogūnas. Gaminimas: Pirmiausia į mėsos faršą įmaišome smulkintus svogūnus bei prieskonius, pasūdome, įmušame kiaušinį. Tuomet suformuojame delno dydžio maltinukus bei dedame į kepimo skardą. Kepame, kol šie apskrus. Prieš baigdami kepti ant maltinukų užberiame tarkuoto sūrio bei susmulkintų persikų. Galiausiai dar kelias minutes pakepame, kol sūris išsilydys. Skanaus! :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 11-07-2018, 11:32
Skaitė: 8533
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.