Egzotiški / Pikantiški / Sotūs / Vegetariški / Ant laužo / Idėjos sveikai vakarienei / Kepsniai, antrieji / Daržovių patiekalai / Žuvies patiekalai –
Ant grotelių kepta LYDEKOS FILĖ![]() 400 g Jūros lydekų filė 2 svogūnai 1 skiltelė česnako 10 g baziliko lapelių 1 baklažanas 4 vyšniniai pomidorai su šakelėmis 1 citrina Druska, pipirai pagal skonį. Gaminimas: Susmulkinkite česnako skiltelę, žiedais supjaustykite svogūnus. Lydekų filė gabalėlius sudėkite ant folijos lakšto, ant viršaus suberkite svogūnus, česnaką ir bazilikų lapelius. Paskaninkite žiupsneliu druskos ir pipirų. Gerai užsukite foliją ir dėkite ant grotelių. Kepkite maždaug 20 minučių. Ant grotelių išdėliokite stambiai supjaustytą baklažaną ir vyšninių pomidorų kekeles. Iškepusią žuvį išvyniokite iš folijos ir dar kelias minutes palikite ant grotelių, kad apskrustų. Patiekite su keptomis daržovėmis ir šlakeliu šviežiai spaustų citrinos sulčių. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 22-09-2018, 10:53
Skaitė: 11702
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.