Tradicinis skanėstas SKRUZDĖLYNAS
Ingridientai:
Tešlai 4 - 5 kiaušiniai
5 šaukštai grietinės
4 stiklinės miltų
Aliejus kepimui
Sirupui 1 stiklinė medaus
2 šaukštai vandens
30 g sviesto
1 šaukštas grietinės.
Tešlai 4 - 5 kiaušiniai
5 šaukštai grietinės
4 stiklinės miltų
Aliejus kepimui
Sirupui 1 stiklinė medaus
2 šaukštai vandens
30 g sviesto
1 šaukštas grietinės.
Iš kiaušinių, grietinės, druskos ir miltų išmaišyti tešlą. Paskui ją gerai padaužyti į stalą. Tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti keturkampiais 3 - 4 cm. Gabalėlius dėti į verdančius riebalus ir virti, kol pagels.
Visus produktus skirtus sirupui sudėti į indą ir virti. Virti reikia tol, kol įlašinus į šaltą vandenį sirupas neišsileidžia. Išvirtus traškius lakštus dėti į lėkštę, užpilti truputį sirupo, vėl sluoksnį lakštų, vėl sirupo, kol pastatomas didelis skruzdėlynas. Galima papuošti razinomis, riešutais, aguonomis.
Skanaus!:)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?