скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Tradicinis skanėstas SKRUZDĖLYNAS

Egzotiški / Pikantiški / Sotūs / Vegetariški / Garuose / Virti / Desertai, Saldumynai / Kepiniai, pyragai / Kiaušinių patiekalai / Miltų ir kruopų patiekalai

Tradicinis skanėstas SKRUZDĖLYNAS

Tradicinis skanėstas SKRUZDĖLYNAS Ingridientai:

Tešlai 4 - 5 kiaušiniai
5 šaukštai grietinės
4 stiklinės miltų
Aliejus kepimui
Sirupui 1 stiklinė medaus
2 šaukštai vandens
30 g sviesto
1 šaukštas grietinės.



Gaminimas:

Iš kiaušinių, grietinės, druskos ir miltų išmaišyti tešlą. Paskui ją gerai padaužyti į stalą. Tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti keturkampiais 3 - 4 cm. Gabalėlius dėti į verdančius riebalus ir virti, kol pagels.
Visus produktus skirtus sirupui sudėti į indą ir virti. Virti reikia tol, kol įlašinus į šaltą vandenį sirupas neišsileidžia. Išvirtus traškius lakštus dėti į lėkštę, užpilti truputį sirupo, vėl sluoksnį lakštų, vėl sirupo, kol pastatomas didelis skruzdėlynas. Galima papuošti razinomis, riešutais, aguonomis.

Skanaus!:)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  22-09-2018, 10:53   Skaitė: 31484    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.