Gardūs CUKINIJŲ KEPSNELIAI
Ingridientai:
2 nedidelės cukinijos
Morka
2 skiltelės česnako
3 kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai miltų
50 gramų fermentinio sūrio
Krapai, kapoti
Druska
Aliejus pagal skonį.
2 nedidelės cukinijos
Morka
2 skiltelės česnako
3 kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai miltų
50 gramų fermentinio sūrio
Krapai, kapoti
Druska
Aliejus pagal skonį.
Nuskustas arba nuluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?