KARAMELIZUOTI VAISIAI pagal kiniečių virtuvę
Ingridientai:
0,5 kg bet kokių mėgstamų vaisių,
3 stiklinės aliejaus,
0,2 stiklinės krakmolo,
1 stiklinė cukraus.
0,5 kg bet kokių mėgstamų vaisių,
3 stiklinės aliejaus,
0,2 stiklinės krakmolo,
1 stiklinė cukraus.
Nuluptus ir supjaustytus vaisius pamirkome krakmolo ir vandens mišinyje. Vaisius lengvai apkepame aliejuje ir nusausiname servetėle. Į nedidelį puodą pilame aliejų ir gerai įkaitiname, palengva ir nuolat maišant suberiame cukrų. Kai cukrus tampa auksinės spalvos, sudedame vaisius ir nukeliame nuo ugnies. Šiek tiek atvėsiname ir serviruojame.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?