Egzotiški / Greitai paruošiami / Virti / Desertai, Saldumynai / Vaisių ir uogų patiekalai –
KARAMELIZUOTI VAISIAI pagal kiniečių virtuvę![]() 0,5 kg bet kokių mėgstamų vaisių, 3 stiklinės aliejaus, 0,2 stiklinės krakmolo, 1 stiklinė cukraus. Gaminimas: Nuluptus ir supjaustytus vaisius pamirkome krakmolo ir vandens mišinyje. Vaisius lengvai apkepame aliejuje ir nusausiname servetėle. Į nedidelį puodą pilame aliejų ir gerai įkaitiname, palengva ir nuolat maišant suberiame cukrų. Kai cukrus tampa auksinės spalvos, sudedame vaisius ir nukeliame nuo ugnies. Šiek tiek atvėsiname ir serviruojame. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 28-09-2018, 12:16
Skaitė: 20091
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.