скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » ATSARGOS ŽIEMAI: marinuoti lašišos stiklainėliai

Egzotiški / Pikantiški / Vegetariški / Marinuoti / Sūdyti / Idėjos sveikai vakarienei / Konservuoti patiekalai / Jūros gėrybių patiekalai / Žuvies patiekalai

ATSARGOS ŽIEMAI: marinuoti lašišos stiklainėliai

ATSARGOS ŽIEMAI: marinuoti lašišos stiklainėliai

 

 

Ingridientai:

Iš pateiktų ingridientų kiekių gausis 500 ml talpos stiklainis.

300 g šviežios lašišos;

1 valgomasis šaukštas rupios druskos;

0,5 valgomojo šaukšto cukraus;

0,5 valgomojo šaukšto kalendrų sėklų;

0,5 valgomojo šaukšto sveikų pipirų;

2 lauro lapai;

keletas šviežio čiobrelio šakelių;

1 morka;

1 raudonasis svogūnas;

aliejus – kad apsemtų lašišą.

Gaminimas: Lašišą apdorojame ir išvalome, galite naudoti ir filė, supjaustome maždaug 1 cm storio juostelėmis. Druską susimaišome su cukrumi ir gerai įtriname žuvį. Gabalėlius dedame į sausą indą, sandariai uždarome ir padedame per naktį į šaldytuvą. Kitą dieną lašišą gerai nuplauname po šaltu vandeniu. Morką ir svogūną supjaustome plonais griežinėliais. Sluoksniuojant į stiklainį dedame sūdytos lašišos, morkų, svogūnų gabalėlius, apibarstome prieskoniais, užpilame aliejumi, kol šis apsems lašišą. Šiek tiek paspaudžiame, kad neliktų tuščių vietų. Uždarome ir padedame šaltai bent parai. Tiks ir šventėms ir visai žiemai užteks, jei daugiau pasigaminsite.

Skanaus :)

Virtuvės šefas/-ė:Regina  16-12-2017, 09:44   Skaitė: 23367    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.