Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Egzotiški » ATSARGOS ŽIEMAI: marinuoti lašišos stiklainėliai

    ATSARGOS ŽIEMAI: marinuoti lašišos stiklainėliai

    Receptą mums atsiuntė: Julija

    ATSARGOS ŽIEMAI: marinuoti lašišos stiklainėliai

     

     

    Ingridientai:

    Iš pateiktų ingridientų kiekių gausis 500 ml talpos stiklainis.

    300 g šviežios lašišos;

    1 valgomasis šaukštas rupios druskos;

    0,5 valgomojo šaukšto cukraus;

    0,5 valgomojo šaukšto kalendrų sėklų;

    0,5 valgomojo šaukšto sveikų pipirų;

    2 lauro lapai;

    keletas šviežio čiobrelio šakelių;

    1 morka;

    1 raudonasis svogūnas;

    aliejus – kad apsemtų lašišą.

    Gaminimas: Lašišą apdorojame ir išvalome, galite naudoti ir filė, supjaustome maždaug 1 cm storio juostelėmis. Druską susimaišome su cukrumi ir gerai įtriname žuvį. Gabalėlius dedame į sausą indą, sandariai uždarome ir padedame per naktį į šaldytuvą. Kitą dieną lašišą gerai nuplauname po šaltu vandeniu. Morką ir svogūną supjaustome plonais griežinėliais. Sluoksniuojant į stiklainį dedame sūdytos lašišos, morkų, svogūnų gabalėlius, apibarstome prieskoniais, užpilame aliejumi, kol šis apsems lašišą. Šiek tiek paspaudžiame, kad neliktų tuščių vietų. Uždarome ir padedame šaltai bent parai. Tiks ir šventėms ir visai žiemai užteks, jei daugiau pasigaminsite.

    Skanaus :)

    Peržiūros: 22516
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    LAŠIŠOS PAŠTETAS vos per 15 min.!
    Puikūs LAŠIŠOS MALTINUKAI
    Kokosinis ryžių ir lašišos troškinys
    Itin lengvai pagaminami gardūs vištienos kąsneliai
    Liekninančios lašišos salotos su morkom ir salierais

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик