скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Apelsinų žievelių CUKATAI

Egzotiški / Ekonomiški / Greitai paruošiami / Kalėdiniai patiekalai / Desertai, Saldumynai / Vaisių ir uogų patiekalai

Apelsinų žievelių CUKATAI

Apelsinų žievelių CUKATAI Ingridientai:

300 g apelsino žievelių;
500 g cukraus;
sauja smulkaus cukraus ar cukraus pudros apvoliojimui.



Gaminimas:

Apelsinų žieveles lupame kuo storiau. Žieveles supjaustome nedidelėmis lazdelėmis. Žieveles verdame vandenyje apie 40 minučių, paskui nukošiame ir gerai nuvarviname. Užverdame vandenį su cukrumi ir sudedame paruoštas žieveles. Verdame ant silpnos ugnies apie 40 minučių, kol žievelės pasidarys beveik permatomomis, kartais pamaišome. Išimame žieveles ir nusausiname, apvoliojame smulkiame cukruje arba cukraus pudroje. Paskleidžiame ant kepimo popieriaus ir leidžiame gerai nudžiūti.

Skanaus :)

Virtuvės šefas/-ė:Regina  28-12-2017, 22:07   Skaitė: 21615    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.