MARINUOTA SKUMBRĖ - ne tik Kalėdoms!
Ingridientai:
2–3 skumbrės;
1 l vandens;
100 ml 9 % acto;
2 svogūnai;
3 valgomieji šaukštai druskos;
1 valgomasis šaukštas cukraus;
2 lauro lapai;
8 juodieji pipirai.
2–3 skumbrės;
1 l vandens;
100 ml 9 % acto;
2 svogūnai;
3 valgomieji šaukštai druskos;
1 valgomasis šaukštas cukraus;
2 lauro lapai;
8 juodieji pipirai.
Žuvį gerai išvalome, supjaustome apie 1 cm storio griežinėliais ir dedame į didelį indą. Toliau verdame marinatą žuviai. Į puodą pilame litrą vandens, dedame druską, cukrų, lauro lapelius ir juoduosius pipirus, viską gerai išmaišome ir viriname, kol pilnai ištirps cukrus bei druska. Baigiame virti, supilame actą ir paliekame visiškai atvėsti. Svogūnus supjaustome mažais kubeliais ir dedame ant žuvies. Žuvį užpilame paruoštu marinatu ir dedame į šaldytuvą bent 6 valandoms, o geriausia ir per naktį. Serviruojame ir tiekiame ant stalo.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?