Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Egzotiški » MARINUOTA SKUMBRĖ - ne tik Kalėdoms!

    MARINUOTA SKUMBRĖ - ne tik Kalėdoms!

    Receptą mums atsiuntė: Raminta

    MARINUOTA SKUMBRĖ - ne tik Kalėdoms!
    Ingridientai:

    2–3 skumbrės;
    1 l vandens;
    100 ml 9 % acto;
    2 svogūnai;
    3 valgomieji šaukštai druskos;
    1 valgomasis šaukštas cukraus;
    2 lauro lapai;
    8 juodieji pipirai.






    Gaminimas:

    Žuvį gerai išvalome, supjaustome apie 1 cm storio griežinėliais ir dedame į didelį indą. Toliau verdame marinatą žuviai. Į puodą pilame litrą vandens, dedame druską, cukrų, lauro lapelius ir juoduosius pipirus, viską gerai išmaišome ir viriname, kol pilnai ištirps cukrus bei druska. Baigiame virti, supilame actą ir paliekame visiškai atvėsti. Svogūnus supjaustome mažais kubeliais ir dedame ant žuvies. Žuvį užpilame paruoštu marinatu ir dedame į šaldytuvą bent 6 valandoms, o geriausia ir per naktį. Serviruojame ir tiekiame ant stalo.

    Skanaus :)
    Peržiūros: 46488
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Rūkytų skumbrių užtepėlė per 5 min.!
    Avokadų ir skumbrės užtepėlė - vos 10 min.

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик