Egzotiški / Ekonomiški / Greitai paruošiami / Marinuoti / Kalėdiniai patiekalai / Idėjos sveikai vakarienei / Žuvies patiekalai –
MARINUOTA SKUMBRĖ - ne tik Kalėdoms!![]() 2–3 skumbrės; 1 l vandens; 100 ml 9 % acto; 2 svogūnai; 3 valgomieji šaukštai druskos; 1 valgomasis šaukštas cukraus; 2 lauro lapai; 8 juodieji pipirai. Gaminimas: Žuvį gerai išvalome, supjaustome apie 1 cm storio griežinėliais ir dedame į didelį indą. Toliau verdame marinatą žuviai. Į puodą pilame litrą vandens, dedame druską, cukrų, lauro lapelius ir juoduosius pipirus, viską gerai išmaišome ir viriname, kol pilnai ištirps cukrus bei druska. Baigiame virti, supilame actą ir paliekame visiškai atvėsti. Svogūnus supjaustome mažais kubeliais ir dedame ant žuvies. Žuvį užpilame paruoštu marinatu ir dedame į šaldytuvą bent 6 valandoms, o geriausia ir per naktį. Serviruojame ir tiekiame ant stalo. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 28-12-2017, 22:07
Skaitė: 47745
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.