VIŠTIENOS ŠALTIENA!
Ingridientai:
virta višta;
likęs sultinys;
3-4 virtos morkos;
česnakai;
1 valgomasis šaukštas želatinos (nebūtinai - sustingsta ir be jos);
krapai pagal skonį;
mėgiami prieskoniai pagal skonį.
virta višta;
likęs sultinys;
3-4 virtos morkos;
česnakai;
1 valgomasis šaukštas želatinos (nebūtinai - sustingsta ir be jos);
krapai pagal skonį;
mėgiami prieskoniai pagal skonį.
Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti. Supjaustome virtas morkas ir susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę, supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame mėgiamų prieskonių. Sudedame pjaustytas morkas ir česnakus. Pakaitiname želatiną iki tol, kol ištirpsta, bet neužviriname ir supilame į vištieną. Viską gerai išmaišome, išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?