Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Egzotiški » Tradiciniai CARBONARA spagečiai!

    Tradiciniai CARBONARA spagečiai!

    Receptą mums atsiuntė: Daiva

    Tradiciniai CARBONARA spagečiai!
    Ingridientai:

    450 ml pieno;
    275 g spagečių;
    200 g kiaulienos šoninės;
    175 g pievagrybių;
    1 pakelis prieskonių ruošinio spagečiams „Carbonara“.





    Gaminimas:

    Spagečius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės. Šoninę supjaustome plonomis juostelėmis, pievagrybius susmulkiname. Keptuvėje apskrudiname šoninę, sudedame grybus ir dar pakepiname. Pakelio turinį sumaišome su pienu ir viską supilame į keptuvę. Užviriname ir nuolat maišome. Sudedame virtus spagečius ir pakaitiname apie 2 min. Patiekiame su Parmezano sūriu.

    Skanaus :)


    Peržiūros: 8731
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Patys tikriausi TRADICINIAI KŪČIUKAI!! Močiutės receptas!
    Tradiciniai SKRYLIAI
    Tradiciniai ŠALTIBARŠČIAI vos per 15 min.!!
    Labai skanūs tradiciniai ČEBURĖKAI SU MĖSA
    Spagečiai su pačių pagamintu pesto padažu
    Tradiciniai BULVINIAI BLYNAI
    Tradiciniai avižiniai sausainiai vos per 25 min.!
    Tradiciniai varškėtukai vos per 20 min.

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик