Tradiciniai CARBONARA spagečiai!
Ingridientai:
450 ml pieno;
275 g spagečių;
200 g kiaulienos šoninės;
175 g pievagrybių;
1 pakelis prieskonių ruošinio spagečiams „Carbonara“.
450 ml pieno;
275 g spagečių;
200 g kiaulienos šoninės;
175 g pievagrybių;
1 pakelis prieskonių ruošinio spagečiams „Carbonara“.
Spagečius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės. Šoninę supjaustome plonomis juostelėmis, pievagrybius susmulkiname. Keptuvėje apskrudiname šoninę, sudedame grybus ir dar pakepiname. Pakelio turinį sumaišome su pienu ir viską supilame į keptuvę. Užviriname ir nuolat maišome. Sudedame virtus spagečius ir pakaitiname apie 2 min. Patiekiame su Parmezano sūriu.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?