Kepto varškės sūrio riekelės!
Ingridientai:
200 g varškės sūrio;
1 kiaušinis;
2 valgomieji šaukštai miltų;
2 valgomieji šaukštai aliejaus;
sauja kalendros;
šakelė čiobrelių;
druska pagal skonį.
200 g varškės sūrio;
1 kiaušinis;
2 valgomieji šaukštai miltų;
2 valgomieji šaukštai aliejaus;
sauja kalendros;
šakelė čiobrelių;
druska pagal skonį.
Varškės sūrį supjaustome apie 7-8 mm storio riekelėmis. Apibarstome druska, apvoliojame miltuose ir kiaušinio plakinyje, sumaišytame su smulkinta kalendra. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir apkepame iš abiejų pusių. Tiekiame papuošus šviežiomis kalendromis ir čiobrelių šakelėmis.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?