Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Egzotiški » Nuostabioji mėlynių PANNA COTTA vos per 20 min.

    Nuostabioji mėlynių PANNA COTTA vos per 20 min.

    20 min.min.

    Receptą mums atsiuntė: Gabrielė

    Nuostabioji mėlynių PANNA COTTA vos per 20 min.
    Ingridientai:

    500 g maskarponės sūrio;
    3 arbatiniai šaukšteliai želatinos miltelių;
    Šiek tiek vandens želatinai brinkinti;
    200 g cukraus pudros;
    0,5 litro mėlynių;
    300 ml grietinėlės;
    Vanilės lazdelė.

    Gaminimas:

    Želatiną brinkiname vandenyje. Vanilės lazdelę perpjauname ir išimame sėklas. Mėlynes sutriname ir sumaišome su maskarpone, įdedame vanilę, grietinėlę, cukrų ir viską gerai išmaišome, kol masė pradeda tirštėti. Į želatiną dedame po šaukštą, 5-6 šaukštus maskarponės masės ir paskui viską supilame į maskarponės masę. Paruoštą masę perkeliame į formą nuimamais kraštais ir dedame į šaldytuvą, kad sustiingtų. Serviruojame pagal savo norus ir fantaziją.

    Skanaus :)

    Peržiūros: 2413
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Purus ir šlapias KEFYRO tešlos KEKSAS su MĖLYNĖMIS!!
    ATRADIMAS: jogurtinis desertas "PASAKA"
    Gaivi ARBŪZŲ sriuba vos per 20 min.!!
    ANT BANGOS: CHIA (ispaninio šalavijo) sėklų pudingas su mėlynėmis!!
    VIRTINUKAI SU MĖLYNĖMIS!!
    MĖLYNIŲ PYRAGAS su riešutine plutele
    Sotus braškių, mėlynių ir ledų kokteilis
    SOTUS, MAISTINGAS UOGŲ IR VAISIŲ KOKTEILIS

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик