Egzotiški / Ekonomiški / Greitai paruošiami / Šaldyti / Desertai, Saldumynai / Užkandžiai / Sūrio patiekalai / Vaisių ir uogų patiekalai –
Nuostabioji mėlynių PANNA COTTA vos per 20 min.![]() 500 g maskarponės sūrio; 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos miltelių; Šiek tiek vandens želatinai brinkinti; 200 g cukraus pudros; 0,5 litro mėlynių; 300 ml grietinėlės; Vanilės lazdelė. Gaminimas: Želatiną brinkiname vandenyje. Vanilės lazdelę perpjauname ir išimame sėklas. Mėlynes sutriname ir sumaišome su maskarpone, įdedame vanilę, grietinėlę, cukrų ir viską gerai išmaišome, kol masė pradeda tirštėti. Į želatiną dedame po šaukštą, 5-6 šaukštus maskarponės masės ir paskui viską supilame į maskarponės masę. Paruoštą masę perkeliame į formą nuimamais kraštais ir dedame į šaldytuvą, kad sustiingtų. Serviruojame pagal savo norus ir fantaziją. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 12-09-2018, 11:46
Skaitė: 3949
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.