Nuostabioji mėlynių PANNA COTTA vos per 20 min.
20 min.min.
Ingridientai:
500 g maskarponės sūrio;
3 arbatiniai šaukšteliai želatinos miltelių;
Šiek tiek vandens želatinai brinkinti;
200 g cukraus pudros;
0,5 litro mėlynių;
300 ml grietinėlės;
Vanilės lazdelė.
500 g maskarponės sūrio;
3 arbatiniai šaukšteliai želatinos miltelių;
Šiek tiek vandens želatinai brinkinti;
200 g cukraus pudros;
0,5 litro mėlynių;
300 ml grietinėlės;
Vanilės lazdelė.
Želatiną brinkiname vandenyje. Vanilės lazdelę perpjauname ir išimame sėklas. Mėlynes sutriname ir sumaišome su maskarpone, įdedame vanilę, grietinėlę, cukrų ir viską gerai išmaišome, kol masė pradeda tirštėti. Į želatiną dedame po šaukštą, 5-6 šaukštus maskarponės masės ir paskui viską supilame į maskarponės masę. Paruoštą masę perkeliame į formą nuimamais kraštais ir dedame į šaldytuvą, kad sustiingtų. Serviruojame pagal savo norus ir fantaziją.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?