Žymiosios kinietiškos vištienos vyšnaitės namuose
Ingridientai:
250 g vištienos krūtinėlės;
1 kiaušinis;
3-4 valgomieji šaukštai krakmolo;
1 valgomasis šaukštas aliejaus;
Kelių saujelės šaldytų žirnelių;
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo;
2 valgomieji šaukštai balto vyno acto;
Žiupsnelis cukraus,
Žiupsnelis druskos;
1/2 puodelio vandens;
Aliejus kepimui.
250 g vištienos krūtinėlės;
1 kiaušinis;
3-4 valgomieji šaukštai krakmolo;
1 valgomasis šaukštas aliejaus;
Kelių saujelės šaldytų žirnelių;
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo;
2 valgomieji šaukštai balto vyno acto;
Žiupsnelis cukraus,
Žiupsnelis druskos;
1/2 puodelio vandens;
Aliejus kepimui.
Išplakame kiaušinį. Sumaišome šiek tiek išplaktą kiaušinį, vandenį, aliejų ir krakmolą. Masė turėtų gautis grietinės tirštumo. Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais, apvoliojame krakmolo ir kiaušinio masėje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš visų pusių. Išimame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Toliau ruošiame padažą: į įkaitintą keptuvę supilame pomidorų padažą, balto vyno actą, įberiame šiek tiek cukraus, druskos, įpilame vandens ir viską maišydami pakaitiname. Sudedame šaldytus žirnelius, dar šiek tiek pakaitiname. Prieš pat patiekdami sudedame iškeptą vištieną ir išmaišome.
Patiekiame su virtais ryžiais.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?