Išskirtinės salotos su vištiena
Ingridientai:
600 g vištienos filė
400 g ananasų
300 g fermentinio sūrio
500 g pievagrybių
4-5 kiaušiniai
Majonezas pagal skonį
1 skardinė konservuotų kukurūzų
100 g alyvuogių be kauliukų
Pusė pomidoro
50 g bulvių traškučių Pringles
600 g vištienos filė
400 g ananasų
300 g fermentinio sūrio
500 g pievagrybių
4-5 kiaušiniai
Majonezas pagal skonį
1 skardinė konservuotų kukurūzų
100 g alyvuogių be kauliukų
Pusė pomidoro
50 g bulvių traškučių Pringles
Vištienos krūtinėlę išverdame arba iškepame ir supjaustome kubeliais. Susmulkiname pievagrybius ir juos pakepiname. Sūrį sutarkuojame stambia tarka.
Kiaušinius išverdame ir supjaustome kubeliais arba sutarkuojame stambia tarka. Ananasus smulkiai supjaustome.
Viską išmaišome su majonezu.
Papuošimui pasiliekame kukurūzų. Taip pat reikės alyvuogių, pusės pomidoro, bulvių traškučių. Iš turimų produktų sudėliojame saulėgrąžą. Ir štai, turime skanias salotas, kuriomis galime papuošti šventinį stalą.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?