Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Ekonomiški » KEPTI ŠVIEŽI KOPŪSTAI vos per 20 min.!

    KEPTI ŠVIEŽI KOPŪSTAI vos per 20 min.!

    Receptą mums atsiuntė:

    KEPTI ŠVIEŽI KOPŪSTAI vos per 20 min.!
    Ingridientai:

    1/2 gūžės kopūsto
    1-2 arbatiniai šaukšteliai druskos
    1 arbatinis šaukštelis cukraus
    50 ml alyvuogių aliejaus
    1 smulkiai supjaustytas svogūnas
    2 susmulkintos skiltelės česnako
    1/2 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
    100 ml vištienos arba vegetariško buljono
    2 valgomieji šaukštai grietinės arba majonezo.

    Gaminimas:

    Kopūstą supjaustome šiaudeliais, dedame į dubenį, pasūdome, pasaldiname cukrumi ir sugrūdame, kad kopūsto šiaudeliai suminkštėtų ir išsiskirtų sultys. Keptuvėje virš vidutinės liepsnos nedideliame aliejaus kiekyje apkepiname svogūnus, maždaug 3 min. Pridedame kopūstus, česnaką ir pipirus, pilame dar truputį aliejaus. Viską apkepiname atviroje keptuvėje, maišant mentele,- apie 5 min. Toliau troškiname po uždengtu dangčiu dar kokias 10 minučių. Kopūstai turi troškintis savo garuose, jeigu skysčio neužtenka, pilame buljono.
    Kopūstams suminkštėjus, įmaišome grietinę arba majonezą ir gerai išmaišome. Dar patroškiname 1-2 minutes.

    Skanaus! :)
    Peržiūros: 30600
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    ATRADIMAS: naminiai DEŠRAINIAI vos per 10 min.!!
    Tešloje kepti grybai
    BRIUSELIO KOPŪSTAI su žolelių padažu
    Lengvai ir greitai pagaminamas užkandis - kepti svogūnų žiedai

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик