скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » KEPTI ŠVIEŽI KOPŪSTAI vos per 20 min.!

Ekonomiški / Greitai paruošiami / Sotūs / Vegetariški / Keptuvėje / Troškinti / Idėjos sveikai vakarienei / Troškiniai / Daržovių patiekalai

KEPTI ŠVIEŽI KOPŪSTAI vos per 20 min.!

KEPTI ŠVIEŽI KOPŪSTAI vos per 20 min.! Ingridientai:

1/2 gūžės kopūsto
1-2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus
50 ml alyvuogių aliejaus
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
2 susmulkintos skiltelės česnako
1/2 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
100 ml vištienos arba vegetariško buljono
2 valgomieji šaukštai grietinės arba majonezo.

Gaminimas:

Kopūstą supjaustome šiaudeliais, dedame į dubenį, pasūdome, pasaldiname cukrumi ir sugrūdame, kad kopūsto šiaudeliai suminkštėtų ir išsiskirtų sultys. Keptuvėje virš vidutinės liepsnos nedideliame aliejaus kiekyje apkepiname svogūnus, maždaug 3 min. Pridedame kopūstus, česnaką ir pipirus, pilame dar truputį aliejaus. Viską apkepiname atviroje keptuvėje, maišant mentele,- apie 5 min. Toliau troškiname po uždengtu dangčiu dar kokias 10 minučių. Kopūstai turi troškintis savo garuose, jeigu skysčio neužtenka, pilame buljono.
Kopūstams suminkštėjus, įmaišome grietinę arba majonezą ir gerai išmaišome. Dar patroškiname 1-2 minutes.

Skanaus! :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  22-09-2018, 10:53   Skaitė: 38677    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.