KEPTI ŠVIEŽI KOPŪSTAI vos per 20 min.!
Ingridientai:
1/2 gūžės kopūsto
1-2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus
50 ml alyvuogių aliejaus
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
2 susmulkintos skiltelės česnako
1/2 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
100 ml vištienos arba vegetariško buljono
2 valgomieji šaukštai grietinės arba majonezo.
1/2 gūžės kopūsto
1-2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus
50 ml alyvuogių aliejaus
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
2 susmulkintos skiltelės česnako
1/2 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
100 ml vištienos arba vegetariško buljono
2 valgomieji šaukštai grietinės arba majonezo.
Kopūstą supjaustome šiaudeliais, dedame į dubenį, pasūdome, pasaldiname cukrumi ir sugrūdame, kad kopūsto šiaudeliai suminkštėtų ir išsiskirtų sultys. Keptuvėje virš vidutinės liepsnos nedideliame aliejaus kiekyje apkepiname svogūnus, maždaug 3 min. Pridedame kopūstus, česnaką ir pipirus, pilame dar truputį aliejaus. Viską apkepiname atviroje keptuvėje, maišant mentele,- apie 5 min. Toliau troškiname po uždengtu dangčiu dar kokias 10 minučių. Kopūstai turi troškintis savo garuose, jeigu skysčio neužtenka, pilame buljono.
Kopūstams suminkštėjus, įmaišome grietinę arba majonezą ir gerai išmaišome. Dar patroškiname 1-2 minutes.
Skanaus! :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?