ATRADIMAS: TINGINIŲ BALANDĖLIAI!!
Ingridientai:
0,5 kg faršo;
100 g ryžių;
1/4 kopūsto;
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo;
2 valgomieji šaukštai vandens;
2 morkos;
kiaušinis;
druska pagal skonį;
prieskoniai pagal skonį.
0,5 kg faršo;
100 g ryžių;
1/4 kopūsto;
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo;
2 valgomieji šaukštai vandens;
2 morkos;
kiaušinis;
druska pagal skonį;
prieskoniai pagal skonį.
Ryžius išverdame, kopūstą smulkiai supjaustome arba sutarkuojame, morkas smulkiai sutarkuojame. Atskirai sumaišome pomidorų padažą su vandeniu. Į didelį indą dedame faršą, ryžius, kopūstą, morkas, įmušame kiaušinį, pagardiname druska, prieskoniais ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Drėgnomis rankomis formuojame apvalius formos tinginių balandėlius. Dedame į kepimo formą ir supilame paruoštą padažiuką iš pomidorų padažo. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus! :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?