Taupioms ir tvarkingoms šeimininkėms. Farširuoti kiaušiniai
Ingridientai:
kiaušinių tiek kiek bus asmenų
majonezo
kumpio, dešros, virtos mėsos (įvairūs likučiai)
fermentinio sūrio
svogūno galvutės
petražolių
krapų
svogūnų laiškų
druskos ir pipirų pagal skonį
kiaušinių tiek kiek bus asmenų
majonezo
kumpio, dešros, virtos mėsos (įvairūs likučiai)
fermentinio sūrio
svogūno galvutės
petražolių
krapų
svogūnų laiškų
druskos ir pipirų pagal skonį
Kiaušinius kietai išverdame. Nulupam, gražiai perpjauname į dvi dalis. Išimama trynius. Supjaustome visas mėsas, sūrį, svogūno galvą, laiškus susmulkiname. Viską kartu su tryniais ir susmulkintais priedais išmaišome, majonezo dedame tiek ,kad gautume gan tvirtą mąsę.
Prikrauname po šaukštą į kiaušinių baltymų puseles. Sudedame į lėkštę. Puošiame kuo tik norime, ką mėgstame.
Idealus užkandis kiekvieno skoniui.

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?