скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Sluoksniuotos tešlos PYRAGĖLIAI su MĖSA

Ekonomiški / Greitai paruošiami / Pikantiški / Keptuvėje / Orkaitėje / Užkandžiai / Jautienos patiekalai / Kiaušinių patiekalai / Miltų ir kruopų patiekalai

Sluoksniuotos tešlos PYRAGĖLIAI su MĖSA

Sluoksniuotos tešlos PYRAGĖLIAI su MĖSA Ingridientai:

500 g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos lapeliais;
300 g maltos jautienos;
1 svogūnas;
1 kiaušinis;
1 valgomasis šaukštas kapotų petražolių;
1 valgomasis šaukštas sviesto;
žiupsnelis džiovinto raudonėlio;
žiupsnelis druskos;
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.


Gaminimas:

Atitirpiname šaldytą tešlą. Jei tešla stora, pakočiojame. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir suberiame į keptuvėje ištirpintą sviestą. Pakepiname iki skaidrumo ir suberiame jautieną. Pamaišydami kepame ant nedidelės ugnies apie 15 min. Tada suberiame druską, pipirus, raudonėlį, išmaišome ir dar pakepiname keletą minučių. Nukeliame nuo viryklės, įmaišome petražoles ir paliekame atvėsti. Ant tešlos lakšto šaukštu tolygiai paskleidžiame įdarą ir suvyniojame tešlą į ritinėlį. Viršų ir ypač sujungimo vietą gerai patepame plaktu kiaušiniu. Ritinėlį dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir tiekiame.

Skanaus :)

Virtuvės šefas/-ė:Regina  15-01-2018, 11:26   Skaitė: 23119    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.