Šalti užkandžiai - krabų lazdelių rutuliukai, vos per 10 min.
Ingridientai:
200 g krabų lazdelių
100 g fermentinio sūrio
2 kiaušiniai
1 skiltelė česnako
3 valgomieji šaukštai majonezo.
200 g krabų lazdelių
100 g fermentinio sūrio
2 kiaušiniai
1 skiltelė česnako
3 valgomieji šaukštai majonezo.
Kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname. Smulkiai sutarkuojame. Krabų lazdeles bei sūrį taip pat sutarkuojame. Krabų lazdeles prieš gaminimą galima trumpai palaikyti šaldymo kameroje - bus lengviau tarkuoti.
Sumaišome kiaušinius, sūrį ir maždaug pusę tarkuotų krabų lazdelių, dedame smulkiai pjaustyto arba perspausto česnako, majonezo ir gerai išmaišome. Galime pagardinti trupučiu pipirų.
Suformuojame norimo dydžio rutuliukus ir juos apvoliojame pasiliktose tarkuotose krabų lazdelėse. Lengvai pagaminamas ir tikrai skanus užkandis, rutuliukus galime sudėlioti ant krekerių, agurkų griežinėlių arba salotų lapų.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?