Karbonadas su pievagrybių padažu
Receptą mums atsiuntė:

Ingridientai:
1 kg kiaulienos kumpio
500 g pievagrybių
100 g sviesto
200 g grietinėlės
2 kiaušiniai
100 g džiuvėsių
aliejus kepimui
4 svogūnai
juodieji pipirai
lauro lapeliai
mairūnas
druska pagal skonį.
1 kg kiaulienos kumpio
500 g pievagrybių
100 g sviesto
200 g grietinėlės
2 kiaušiniai
100 g džiuvėsių
aliejus kepimui
4 svogūnai
juodieji pipirai
lauro lapeliai
mairūnas
druska pagal skonį.
Karbonadus ištriname mėsos prieskoniais, pavoliojame kiaušinio plakinyje, džiuvėsiuose ir kepame aliejuje, keptuvėje ar orkaitėje. Svieste pakepiname smulkintus svogūnus, po to suberiame pievagrybius, po žiupsnelį lauro lapelių, mairūno, juodųjų pipirų ir lėtai troškiname. Pabaigoje supilame grietinėlę, išmaišome ir dar patroškiname.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?