Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Greitai paruošiami » Orkaitėje keptos traškios bulvytės

    Orkaitėje keptos traškios bulvytės

    Receptą mums atsiuntė:

    Orkaitėje keptos traškios bulvytės
    Ingridientai:

    700 g nuskustų bulvių
    1 arbatinis šaukštelis druskos
    5 valgomieji šaukštai aliejaus
    Malti juodieji pipirai.

    Gaminimas:

    Įkaitiname orkaitę iki 220-230 C. Perpjauname bulves išilgai ir supjaustome apie 1 - 1,5 cm storio skiltelėmis. Supjaustome skilteles kuo tolygiau, kad kuo vienodžiau keptų. Užpilame skilteles karštu vandeniu ir paliekame 10 minučių pamirkti.
    Orkaitės skardą išklojame folija ir supilame 3 šaukštus aliejaus, aliejų tolygiai paskirstydami per visą skardą.

    Nuvarviname bulves ir gerai nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Nusausintas bulves išmaišome dubenyje su 2 valgomaisiais šaukštais aliejaus, druska ir žiupsneliu maltų juodųjų pipirų. Sudedame bulves vienu sluoksniu į paruoštą skardą, užklojame folijos lakštu ir kepame 5 minutes apatinėje orkaitės dalyje.

    Po to foliją nuimame ir, nejudindami bulvyčių, kepame apie 25 - 35 minutes, kol pagels. Skilteles apverčiame ant kitos pusės ir kepame dar 20 - 25 minutes, kol skiltelės taps sodriai auksinės. Traukiame iš orkaitės ir tuoj pat ragaujame.

    SKANAUS :)
    Peržiūros: 45359
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Varškės apkepas su kondensuotu pienu
    Kuskuso apkepėlė su vištiena ir sūriu
    Skanios keptos stintos
    Omletas orkaitėje su bulvėmis ir kumpiu

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик