Sočioji sriuba su mėsos gabaliukais
Ingridientai:
500 g pomidorų
200 g liesos kiaulienos
300 g špinatų
1 stiklinė pupelių
2 kubeliai sultinio
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas aliejaus.
500 g pomidorų
200 g liesos kiaulienos
300 g špinatų
1 stiklinė pupelių
2 kubeliai sultinio
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas aliejaus.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname kubeliais supjaustytą mėsą, sudedame smulkiai sukapotą svogūną ir kepame, kol praskaidrės. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, perliejame šaltu, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Pupeles išmirkome ir išverdame.
Į puodą supilame sultinį, sudedame mėsą, pomidorus, pupeles ir verdame ant nedidelės ugnies 15–20 min. Tada sudedame susmulkintus špinatus ir verdame dar 2 min.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?