Maltos mėsos iešmeliai
Ingridientai:
0,5 kg maltos mėsos
1 svogūnas
1/2 raudonos paprikos
pundelis petražolių
2 skiltelės česnako
1 kiaušinis
maltos mėsos prieskoniai.
0,5 kg maltos mėsos
1 svogūnas
1/2 raudonos paprikos
pundelis petražolių
2 skiltelės česnako
1 kiaušinis
maltos mėsos prieskoniai.
Svogūną ir papriką smulkiai supjaustome, sudedame faršą, įspaudžiame česnako, įpilame plaktą kiaušinį, įberiame smulkintų petražolių, prieskonių ir viską gerai išmaišome. Drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus, užmauname ant iešmelio ir suformuojame pailgą kebabą. Ant rankos užpilame šlakelį aliejaus ir suvilgome mėsos iešmelius. Kepame įkaitintoje orkaitėje, keptuvėje ant ant kepsninės.
Štai kaip galite lengviau uždėti mėsą ant pagaliuko :)
Skanaus!

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?