ŽIRNIAI SU SPIRGUČIAIS !!
Ingridientai:
400 g neskaldytų žirnių
1 l vandens virimui
2 česnako skiltelės
200 g rūkytų lašinių
Druskos, pipirų pagal skonį.
400 g neskaldytų žirnių
1 l vandens virimui
2 česnako skiltelės
200 g rūkytų lašinių
Druskos, pipirų pagal skonį.
Žirnius geriausia užsimerkti iš vakaro. Puodą su pasūdytu vandeniu ir viena česnako skiltele užvirti. Tada sudėti žirnius ir virti vis pamaišant apie 15 minučių. Stebėti, kad žirniai nepervirtų. Kai išvirs, žirnius supilti į kiaurasamtį, kad vanduo visiškai nusivarvėtų. Lašinukus smulkiai susipjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Pabaigoje kepimo užbarstyti pipirais ir įdėti smulkiai pjaustytą česnako skiltelę. Spirgučius užpilti ant virtų žirnių.
Skanaus! :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?